Мебелни къщи "Ралица"

Предишната тема Следващата тема Go down

Мебелни къщи "Ралица"

Писане  Sekretar on Пон Фев 08, 2010 12:10 pm

Здравейте! Искам да се оплача от мебелни къщи "Ралица" и по-специално от секцията им за входни и интериорни врати. В началото на м. декември м.г. поръчах интериорна врата. На рекламната брошурка пишеше "на склад". Ходихме с мъжа ми до магазини в Сити центъра и на място направихме заявка за техник, който да вземе точните мерки. След 2 дни изпратиха хората, които бързо и коректно си свършиха работата. След пояснинеия от тяхна страна, заплатихме две трети от общата сума и ни бе казано, че вратата ще бъде монтирана до 25 януари 2010 г. Обадих се по телефона няколко дни преди 25-о число на месеца, за да проверя - да не съм забравена. Служител на фирмата ме увери, че няма да има проблем, но поради тежките зимни условия камионът с моята врата (внос от Полша), е попаднал "в блокадата" на Варна и ще се забави. Обеща ми да се обади на 1 или 2 февруари, за да уточним час за монтажа. Чаках днес до обяд и тъй като това не се случи, реших да звънна аз. Просто онемях, когато от другата страна на телефона ми съобщиха, че камионът с моята врата щял да пристигне утре и вероятно следващия понеделник ще ми се обадят за монтажа. Не се сдържах и казах на служителя, с който говорех, че това ми мирише на мошеничество и желая до края на днешния ден някой да се обади и да насрочи час до края на седмицата, за да приключим най-после с тази епопия... Призовавам всички! НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ НИЩО ОТ ТАЗИ ФИРМА. Сигурно не само с вратите правят така! Имам слаба надежда, че до довечера ще ми звъннат за час и до края на седмицата къщата ми да се позатопли... Жалко, че и аз пострадах, макар че като се замисля, едва ли има сайт за за похвали към коректни фирми... Хора, отваряйте си добре очите и ушите и се пазете! Поздрави на всички! Весела

Sekretar
Гост

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics